2022 Model iPad Pro, Kablosuz Şarj Özelliği ile Gelebilir

Bloomberg’ten Mark Gurman, Apple’ın 2022 iPad modelleri için açıklamalarda bulundu. Power On bültenine nazaran, 2022 yılında giriş düzeyi iPad, iPad Air ve iPad Pro modellerinde güncellemeler bekleniyor.

Gurman, Apple’ın 2022’de yeni bir tasarım ve kablosuz şarj özelliğine sahip yeni bir iPad Pro geliştirme planlarını yineledi ve şirketin giriş düzeyi iPad ve iPad Air modellerinin yeni sürümlerini yayınlama niyetini açıkladı.

Giriş düzeyi ‌iPad‌ bu yıl orta seviyede bir güncelleme aldı. Tablete eklenen özellikler ortasında ise A13 çipseti, True Tone ve manzaralı aramalar için Center Stage ile 12 MP ultra geniş ön kamera yer aldı. Apple, aygıtın düşük fiyatını korumak için ekseriyetle küçük özellikler ve çip yükseltmeleri ile 2017’den beri her yıl giriş düzeyi ‌iPad‌’in yeni sürümlerini yayınladı. Bu nedenle 2022’de de aygıtın güncelleme almasını bekleyebiliriz.

Bu yılki giriş düzeyi iPad’in iPad Air 3’e emsal bir kasada daha ince bir dizayna ve daha büyük ekrana sahip olacağı söyleniyordu fakat bu gerçekleşmedi. Aygıtın sonbaharda piyasaya sürülmesiyle gerçekleşmedi. Bu dizaynın iPad’in onuncu jenerasyon versiyonunda karşımıza çıkıp çıkmayacağı merak konusu.

Ek olarak, başlangıçta 2022 için Samsung OLED ekranlı bir iPad Air söylentileri varken, bu aygıtın iptal edildiği ve bir sonraki iPad Air’in LCD teknolojisine sadık kalacağı görülüyor.

‌iPad Air‌ bir yıldan fazla bir müddettir güncelleme almadığından bu aygıt da güncellemelerden nasibini alacak diye varsayım ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir