Bak, kaydırıyor! Pro vizyonu gözlerle kaydırmayı öğrenebilir

Quern

New member
Bak, kaydırıyor! Pro vizyonu gözlerle kaydırmayı öğrenebilirÜç haftadan biraz fazla bir süre içinde Apple, WWDC sırasında işletim sistemleri için sağlanan yeni özellikler üzerindeki perdeyi kaldıracaktır. Sonunda hangi sosu iOS 19, iPados 19, macOS 16 yeneceğini bileceğiz… ama aynı zamanda Visionos! Pro Vision'ın işletim sisteminin 3 versiyonu, kulaklık arayüzünde gezinmenin yeni bir yolu da dahil olmak üzere birçok değişiklik yapmalıdır.

İşletim sistemi KarşılıkKarışık gerçeklik kulaklığıElmageçici bir navigasyon sisteminin geliştirilmesi gerekiyordu. Bu durumda, bir pencereyi hareket ettirmek veya bir düğmeye tıklamak için ellerini göz izlemeyle birleştirmeniz gerekir. Etkili operasyon … kadar vizyon Fenerler için mesane alın veya artık jestleri doğru bir şekilde yorumlayamaz.

Elsiz bir kaydırma

Neyse ki, daha geleneksel navigasyon için bir klavyeyi ve bir izleme noktasını birleştirmek mümkündür. Her halükarda Apple, Visionos için geliştirilen sistemi bırakmayı düşünmez; Daha da iyisi, Visionos 3, gözlerin izlenmesine bağlı ek bir işlev eklemelidir.

Kemiğin bir sonraki versiyonu gerçekten sadece gözlerle bir pencerede kaydırmayı mümkün kılacaktı. Bloomberg. Şu anda, Eye Thlow -up sadece “imleci” taşımak için kullanılmaktadır; Bir uygulamada kaydırmak için, “elle” gitmelisiniz, yani içeriği bir tutam hareketle kaptırın, sonra yukarı veya doğru kaydırın.

Visionos 3 ile bu jest işe yaramaz hale gelebilir: ekranın bir alanını – örneğin bir sayfanın altını – düzeltmek yeterli olacaktır, böylece sistem otomatik olarak kaydırmayı tetikler. Elbette küçük bir evrim, ancak kulaklıkların günlük olarak kullanım konforunu büyük ölçüde artırabilir. Yanlış pozitif sorunları çözmek için kalır, çünkü yanlış yerde basit bir uzun süreli görünüm istenmeyen bir kaydırmaya yol açabilir. Bu nedenle Apple, arayüzün bakışta en ufak bir tereddütle yarışmasını önlemek için bu işlevin hassasiyetini iyileştirmek zorunda kalacaktır.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Bloomberg