Bouygues telekom satışları ultra hızlı ve rakipsiz fiber internet kutusu ile rekabeti

Quern

New member
Bouygues telekom satışları ultra hızlı ve rakipsiz fiber internet kutusu ile rekabetiUltra hızlı azalan ve diklerden yararlanmanızı sağlayan bir fiber teklifi arıyorsanız, Bouygues telekomunun B & Sur Life'ı kırabilirsiniz.

Daha ileri gitmeden önce, aşağıdaki teklifin ne TV ne de sabit telefonu içermediğini belirtmek önemlidir. Yalnızca internet aboneliğine odaklanır. Bu nedenle, belirsiz bir süre için Bouygues Telecom, B & You Pure Fiber aboneliğini ayda sadece 23.99 Euro'da sunuyor. Taahhütsüz ve istediğiniz zaman feshedebilirsiniz.

Promosyonu keşfetmek için burada:

B & You Pure Fiber Teklifinden yararlanıyorum

Kasım 2024'te bu B & You Pure Fiber teklifinin tuhaflığı, özellikle indirmek için 8 gbit/s'ye kadar ve gönderirken 1 gbit/s'ye kadar ultra hızlı akışlardan yararlanmanıza izin vermesidir ( uygunluk için). Hıza ihtiyacınız varsa (video akışı, visio, oyun, bulut yedekleme veya hacimli dosya yönetimi), ultra alakalı bir tekliftir.

Buna karşılık, rekabet tüm bunlardan uzaktır. Gerçekten de, Freebox Pop, aşağı doğru 5 gbit/s'ye kadar 29.99 Euro'dan sunuluyor. Ücretsiz 8 gbit/s olması için, 1 yıl boyunca 49.99 Euro faturalandırılan, daha sonra ayda 59.99 Euro'ya yükselen Ultra Freebox'a gitmeniz gerekiyor. Orange ve Sosh kutusu 25,99 Euro için 1 Gbit/s'ye kadar sunuyor.

Red by SFR 1'de ayda 23.99 Euro'da bir teklif sergiliyor GB/S Ve WiFi 5. B & You web sitesinde belirtildiği gibi bunun bir lansman teklifi olduğunu unutmayın. Başka bir deyişle, ayda 23.99 Euro fiyatının yakında revize edilmesi imkansız değildir. Bundan yararlanmak ve en iyi fiyata sahip olmak istiyorsanız, şimdi buna abone olmanızı öneririz.

Bu tekliften kim yararlanabilir, ne anlıyor?

Bouygues Telecom, tüm yeni sabit müşterileri için B & You Pure Fiber Teklifini sunuyor. Bununla birlikte, lifin bundan yararlanabilmesi için uygun olmalısınız. Aslında, 6. Wi-Fi ve Smart Wi-Fi ile uyumlu bir internet kutusu aracılığıyla İnternet bağlantısına (fiber ve Wi-Fi) erişebilirsiniz. İkincisi sayesinde, kutu gerçek zamanlı olarak en iyi frekansı ve en iyi erişim noktasını seçer, böylece bağlı cihazlarınız mümkün olan en iyi bağlantıdan yararlanabilir.

Daha önce belirtildiği gibi, televizyon ve sabit telefon bu teklife dahil değildir. Ayrıca, indirme ve 1 GB/s gönderme için maksimum 8 gbit/s başlangıçtan yararlanmak için ilk olarak, konaklama işleminizin XGS-PON teknolojisi (mevcut dağıtım) için uygun olması gerekir. Bouygues telekom sitesinde kayıt yapmadan önce bundan yararlanıp yararlanamayacağınızı kontrol edebilirsiniz.

Ardından, Borç+ seçeneğine ücretsiz olarak abone olmak gerekecektir (sipariş verirken veya 1064'te müşteri hizmetlerine talep üzerine sepette). Daha sonra Bbox modeminizin arkasına yerleştirilmesi gereken bir XGS-Pon optik modülü alacaksınız. Bu seçenek için uygun değilseniz, indirmek için 2 GB/s'ye kadar teorik bir akıştan ve gönderirken 900 MB/s'lik bir akıştan yararlanacaksınız.

Dahil olan diğer hizmetler arasında, anahtar teslimi fiber kurulumunun yanı sıra Röle Point'teki kutunun ücretsiz olarak teslim edilmesi de var. Konaklamanızın 80 m2'den fazla varsa, en uygun Wi-Fi kapsamının tadını çıkarmak için bir Wi-Fi 6 (+ay/ay) tekrarlayıcı isteyebilirsiniz. Doğrudan özel mobil uygulamadan yardım hizmetlerine ve B & Anlık Mesajlaşma'ya doğrudan erişiminiz olduğunu unutmayın.

Son olarak, gerekirse ve yardım, telefon müşteri hizmetleri, saat 8'den akşam 8'e kadar tatiller dışında Pazartesi -Cumartesi günleri 1064'te mevcuttur, sabit hattınızın aboneliğinden sonra 2 ay boyunca erişilebilir. Bundan sonra, metinsel bir kedi a priori'ye dönmeniz gerekecek.

Bu% 100 fiber internet kutusu hakkında daha fazla bilgi edinmek için burada:

B & You Pure Fiber Teklifinden yararlanıyorum

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.