Uzaktan izleme ile bu alarmla karşı karşıya kalan yuvalar, kapalı pampet tozunu çıkarır

Quern

New member
Uzaktan izleme ile bu alarmla karşı karşıya kalan yuvalar, kapalı pampet tozunu çıkarırKendinizi Fransa'daki özel alarm alarmının lideri Verisure ile hırsızlıklara karşı koruyun. Şu anda, ikincisi size güvenlik paketlerinde% -50 indirim bonusu veriyor.

37 yıl boyunca, Verisure dünyadaki birçok müşterinin konutunun güvenliğini garanti etti. Akıllı alarm sistemleri ve uzaktan izleme konusunda uzmanlaşmış olan bu İsveç şirketi, özellikle know-how ve verimliliği sayesinde Fransa'da piyasada N ° 1'dir.

Hırsızların birçok kurbanından biri olmaktan kaçınmak istiyorsanız, en iyi yol, Verisure'da bir teklif almaktır. Buna ek olarak, şirket güvenlik paketlerinde% -50 indirim sağlar. Ancak, karar vermek için 30 Mart 2025'e kadar var.

Teklif burada bulunacak:

Ücretsiz bir teklif verisürü istiyorum

Hırsızlık riskine karşı yanılmaz koruma

2024 yılında Fransa'da 218.000'den fazla konut hırsızlığı gerçekleşti. Rakamlar kendileri için konuşuyor, bugün konik alarm gibi bir güvenlik çözümüne yatırım yapmak önemlidir. Gerçekten de, korunmasız bir ev, yokluğunuzda cezasızlıkla hareket edebilen hırsızlar için bir nimettir.

Kendi güvenlik sisteminizi kendiniz yönetmek istemiyorsanız, evde olmasanız bile ilgi alanlarınızı izlemekten sorumlu bir uzmanı arayabilirsiniz. Fransa'da 650.000'den fazla müşteri ve dünya çapında 5.5 milyondan fazla müşteri ile Verisure güvenilir bir ortaktır.

Büyük gücü, sizin için her şeyi, konaklamanızı (alarm, dedektörler, bağlı kilitler, kamera, kamera vb.), Bakımlarının 24 saat uzaktan izleme dahil olmak üzere uygulanmasıdır. Aynı zamanda alarm tetiklendikten sonra 10 saniyeden daha kısa bir sürede müdahale eden ekiplerinin büyük yanıt vermesi ile.

Bunu yapmak için, hırsızları birkaç araç kullanarak koşmaya koyabilirler: meydan okumak, bir kambola karşıtı sis tetiklemek veya polisi aramak. Buna ek olarak, benim gözetim kameralarının görüntülerine danışarak her şeyin yolunda gittiğini izlemenizi sağlayan benim verisure uygulaması sayesinde evinizi gerçek zamanlı olarak izleme olanağına sahipsiniz.

Uygulama ayrıca alarmınızı uzaktan etkinleştirmenize ve devre dışı bırakmanıza veya hatta bir yangın veya yerli kaza durumunda bir SOS uyarısını tetiklemenize olanak tanır. Böylece, verisure sizi sadece hırsızlıklardan değil, aynı zamanda yaşamın kaprislerine karşı da korur.

Bir hatırlatma olarak, şimdi tedarikçinin güvenlik paketlerini ay sonuna kadar% -50 olarak sunan cömert teklifinden yararlanma zamanı. İlgileniyorsanız, çevrimiçi bir teklif için başvurabilirsiniz. İhtiyaçlarınız hakkında bir teşhis kurduktan sonra, Verisure size kabul edebileceğiniz veya kabul edemeyeceğiniz bir teklif verecektir. Kabul ederseniz, uzman, alarm sisteminizi 48 saat içinde kurmaya dikkat edecektir.

Burada bir talepte bulunun, ücretsiz, hızlı ve bağlılıksız:

Ücretsiz bir teklif verisürü istiyorum

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
İyi planlarımız hakkında ne bilmeliyiz

Bu içerik size 01net planları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Editoryal personel bu içeriğin gerçekleşmesine katılmadı. 01net, okuyuculardan biri bu makaleye entegre olan bağlantılar aracılığıyla satın almaya devam ettiğinde ücret alacaktır. Bu makalede belirtilen fiyatların çok hızlı bir şekilde gelişmesi muhtemeldir.