ABD'de ucuz Android akıllı telefonların kilit ekranında reklam yayınlamaya yönelik ilk adım

Quern

New member
ABD'de ucuz Android akıllı telefonların kilit ekranında reklam yayınlamaya yönelik ilk adımGlance uygulaması, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Motorola akıllı telefonlarıyla entegre olur. Bu, kilit ekranına işlevsellik eklemenizi sağlar. Asya'da şu anda ABD'de olmayan reklamları da içeriyor.



Yayın hizmetlerinde reklam vermek artık sıradan bir şey. Özellikle Netflix'te yaşadığımız başarı diğer oyunculara da fikir vermeli. Glance aslında Android akıllı telefonların kilit ekranına içerik eklemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Ayrıca okuyun: 2024'ün en iyi ileri teknoloji akıllı telefonları hangileri?
Asya'da oldukça popüler olan ve hali hazırda 300 milyona yakın aktif kullanıcısı olan bu uygulama, kullanıcının telefonunu çıkardığı andan itibaren bildirim olup olmadığını kontrol etmek veya sadece saati kontrol etmek için yararlanıyor. Artırılmış duvar kağıdı daha sonra makaleler, izlenecek içerik ve tabii ki reklamlar için öneriler verir.

Android'e önceden yüklenmiş bir varış


Glance yavaş yavaş Android akıllı telefonlara da gelebilir. Buna göre TechCrunchŞirketin ABD'de Motorola ve operatör Verizon ile bir anlaşma imzaladığı bildirildi. Moto G Power ve Moto G Play adlı iki akıllı telefon, Glance önceden yüklenmiş olarak Atlantik boyunca teslim edilecekti.

Önemli nüans: şimdilik TechCrunch İsimsiz bir kaynaktan alıntı yapan Glance, kilit ekranında reklam göstermeyi planlamıyor. Ancak saf olmayalım, Hintli şirketin hizmetinden para kazanmadan önce ilk olarak bir kullanıcı tabanı oluşturmak istediği açık görünüyor.

Şu an için şirket sergilemekten memnun “Haberler, yerel etkinlikler, spor güncellemeleri, medya içeriği ve etkileşimli oyunlar akışı”. Zaten CNN ve NBA ile bir anlaşma müzakere etmeyi planlıyor. Glance, kullanıcılarından kişisel veri toplamadığını iddia ediyor ki bu, Avrupa'da piyasaya sürülmek isteniyorsa çok önemli bir nokta.

Uygulamanın önceden yüklendiği akıllı telefonlarda bile Glance'ın isteğe bağlı kaldığını da ekleyelim. Bunu herhangi bir bloatware ile karşılaştırabiliriz; akıllı telefonlara önceden yüklenen bu uygulamalar, bir cihazın marjinal maliyetini düşürmeyi amaçlamaktadır. Ve ikincisi gibi, istemeyen kullanıcılara verebileceği rahatsızlığın ötesinde, ondan kurtulmak çok kolaydır.

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
Kaynak :

Teknoloji Çöküşü