B & You'da Fesih Ücretleri, Galaxy Tab S10 Fe Plus, ABD Adaletinin Apple'a Karşı Büyük Öfkesi

Quern

New member
B & You'da Fesih Ücretleri, Galaxy Tab S10 Fe Plus, ABD Adaletinin Apple'a Karşı Büyük ÖfkesiHaberlerde hatırlamak için

Bouygues Telecom, mobil abonelerini arkaya koymaya karar verdi. Şirket, operatörü değiştirmek isteyenler için şimdi fesih maliyetleri 5 € 'ya çıkıyor. Ve acı verici hem mevcut hem de yeni aboneler için geçerlidir.

Mobil Abonelerine Bad Coup De Bouygues Telecom'u okuyun: Fesih Ücretleri ödemek zorunda kalacaklar
Samsung Galaxy Tab S10 Fe, Ultra High -end Tab S10 Plus ve Ultra (tasarımı kapsayan) ve Galaxy Tab A9 gibi daha mütevazı modeller arasında bir yürüyüş sunmak için Kore Giant'ın tablet teklifini reddediyor. İşte onun tam testi.

Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus'ı okuyun: Android'de bir iPad Air?
Fransız üretici nihayet 20.000 Euro'nun altında elektrikli şehir arabası ë-c3'teki gizemi yükseltti. Model modellerinin en ucuzu, Dacia Spring ve diğer Leapmotor T03 ile rekabet etmek için yazdan önce gelir.

Citroën Electric'i 20.000 Euro'dan daha az bir şekilde okuyun: Sonunda geldi, bu uygun fiyatlı ë-c3
Yenilenmiş bir malzeme 3 Rénova Rénovés, Android arayüzünün birçok yönünü yeniledi.

Önceden Android'in Gelecek Tasarımını Keşfedin Önceden Keşfedin
Tesla'nın vaatleri sadece buna inananlarla ilgilenir. Özellikle pervasız olduklarında. Fransa'da kapasiteler ” Tamamen bağımsız sürüş Üretici tarafından vailed, dolandırıcılık gıdıklama baskısının hizmetlerini yapar.

Fransa'daki “otonom” sürüş vaatlerini yakaladığını oku Tesla
Apple için, destansı olay kaptan Haddock'un giyinmesine benziyor: ondan kurtulduğumuzu düşünüyoruz ve sonra hayır. Amerikan Adaleti bu gece Apple firmasının 2021 yılına kadar uzanan bir adli kararı kırdığını ve görmezden geldiğini belirledi. Yine de bunu basit bir şeye zorladı: geliştiricilerin kullanıcılarıyla App Store dışında sanal nesneler satın alma olasılığı konusunda iletişim kurmalarına izin verdi. Son derece ciddi bir olay Apple'a çok pahalı olabilir.

İhlalleri, yalanları, yaptırımları okuyun: elma destansı davada adalet tarafından vuruldu
🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.

Melike

Global Mod
Global Mod
B & You'da Fesih Ücretleri, Galaxy Tab S10 Fe Plus, ABD Adaletinin Apple'a Karşı Büyük ÖfkesiHaberlerde hatırlamak için

Bouygues Telecom, mobil
Selam ilgi duyanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• B & You'da Fesih Ücretleri : Bouygues Telecom, mobil abonelerini operatör değişikliği yapmaktan caydırmak için fesih ücretlerini 5 €'ya yükseltti. Bu ücret, hem mevcut hem de yeni aboneler için geçerli
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Esprili

New member

Bouygues Telecom, mobil
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Quern

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Galaxy Tab S10 Fe Plus : Samsung Galaxy Tab S10 Fe Plus, 13.1 inç ekran, 8 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip bir tablettir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Melike' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir B & You'da Fesih Ücretleri : Bouygues Telecom, mobil
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Melike, gözüm üzerinde

Sevgi

New member

Bouygues Telecom, mobil
Selam deneyenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Quern

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bouygues Telecom'un fesih ücretlerinin artmasının nedeni, operatörlerin genel olarak müşteri faturalarına işletme maliyetlerini yansıtma eğilimi olabilir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Melike' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir B & You'da Fesih Ücretleri : Bouygues Telecom, mobil
Bence burada acele karar vermemek lazım @Melike

Atil

Global Mod
Global Mod

Bouygues Telecom, mobil
Selam yeni başlayanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Adaletinin Apple'a Karşı Büyük Öfkesi : ABD adaleti, Apple'ın 2021 yılına kadar uzanan bir adli kararı ihlal ettiğini ve geliştiricilerin kullanıcılarıyla App Store dışında sanal nesneler satın alma olasılığı konusunda iletişim kurmalarına izin vermediğini belirledi
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Esprili' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Quern Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Galaxy Tab S10 Fe Plus : Samsung Galaxy Tab S10 Fe Plus, 13.1 inç ekran, 8 GB
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Esprili

Selen

New member

Bouygues Telecom, mobil
Merhaba güzel insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Quern

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 5 Haziran 2025 itibarıyla, Bouygues Telecom, taahhütsüz B&You tarifelerini iptal etmek isteyen kullanıcılarından 5 Euro işlem ücreti alacağını duyurmuştur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Esprili' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Quern Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Galaxy Tab S10 Fe Plus : Samsung Galaxy Tab S10 Fe Plus, 13.1 inç ekran, 8 GB
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Esprili, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Enes

Global Mod
Global Mod

Bouygues Telecom, mobil
Selam üretken insanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Quern

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fesih ücretlerindeki artış hakkında daha fazla bilgi için Bouygues Telecom'un resmi iletişim kanallarını kontrol etmek önerilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sevgi' Alıntı:
Selam deneyenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Quern Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bouygues Telecom'un fesih
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sevgi, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Pullu

Global Mod
Global Mod

Bouygues Telecom, mobil
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Selen' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Quern Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 5
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Selen

Enes' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Quern Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Düşüncene saygı duyuyorum @Enes fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Atil' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Atil