Bağlı evin yeni elma işletim sistemi olan homeos, Siri 2.0'ın aynı zamanda gerçekleşecek

Quern

New member
Bağlı evin yeni elma işletim sistemi olan homeos, Siri 2.0'ın aynı zamanda gerçekleşecekWWDC 2025 sona erdi ve Apple yeni işletim sistemi Homeos'tan bahsetmedi. Neyse ki, bir sonraki WWDC'nin ev otomasyonu için kemik kesimini keşfetmesini beklememeliyiz. Apple şimdi işletim sistemini önümüzdeki baharda duyurmayı planlıyor. Aslında, her şey üretici AI'da katılan yeni Siri'ye bağlıdır …

WWDC 2025 yeni sona erdi. Geliştiriciler için Apple Konferansı birçok marka meraklısı bıraktı. Cupertino devinin bize hayalleri satmak için kutularında çok fazla yenilik yoktu. Aslında Apple, işletim sistemlerinin yeni tasarımı, özellikle yapay zeka açısından daha somut yeni özelliklerin zarar görmesi için çok zaman harcadı.

Birkaç yıldır konuşan bağlantılı evin işletim sistemi olan homeos'un yokluğundan pişman olacağız. Televizyonlar için işletim sistemi olan TVOS Foundations üzerine inşa edilmiş işletim sistemi gelir Gelecekteki tüm Apple Home Otomasyon Ürünlerini canlandırıniPad ve HomePod arasında yarıya bağlı ekran dahil. Başlangıçta geçen Mart ayında beklenen, akıllı ekran yeni Siri'nin çöküşünün ardından ertelendi. Apple'ın ev otomasyon pazarında tercih edilen bir yer yapma stratejisinin temel taşlarından biri olacak “HomePad”, 2026 baharına kadar piyasaya sürülmeyecekti.

Ayrıca okuyun: Apple Intelligence kendini kısayollara davet ediyor – nasıl çalışır ve nasıl eğlenilir?
Homeos yeni Siri'yi sabırla bekliyor

Gazeteci Mark Gurman'ın bilgilerine göre Bloomberg,, “Apple asla WWDC'ye homeos'u açığa çıkarmayı amaçlamamış”. Aslında, Kaliforniya devi, homeos'taki perdeyi kaldırmak için geliştiriciler için bir açılıştan yararlanmak istemiyor. Apple sadece işletim sistemini duyururdu ilk bağlı ekranıyla aynı zamanda.

Muhbirin belirttiği gibi, “İlk Plan” Apple Homeos'u sunacaktı “Mart ayında birlikte” yeni bir ürünün, muhtemelen hibrit homepod. Siri'nin biriktiği gecikmeler Apple'ı takvimini sarsmaya zorladı, Homeos'un duyurusunu mekanik olarak erteledi. Mark Gurman'ın bilgileri doğrulanırsa, Homeos'un WWDC 2026'dan birkaç ay önce önümüzdeki bahar bir gezi için başlangıç bloklarında olduğu görülüyor.

Bu nedenle birçok Apple projesi, üretken yapay zekanın yeni mayınlı Siri'sine bağlıdır. WWDC 2024'te duyurulan yeni nesil ses asistanı birkaç kez ertelendi. Sonunda, HomePod Hybrid'in piyasaya sürülmesinin ve Homeos'un sunumunun kilidini açacak olan 2026 baharında konuşlandırılacaktı. Mark Gurman, Apple'ın hala sunabileceğini açıklıyor “Siri'nin yeni özellikleri olmadan cihaz ve işletim sistemi, daha sonra eklemek için”Ama bu yaklaşım “Kullanıcı deneyimine zarar verir”.

Kayıt için, üretken AI'da katılan yeni Siri, isteklere yanıt vermek için iPhone'a yüklenen kullanıcıların ve uygulamaların verilerini kullanabilmelidir. Bağlı ekran ve homeos'a entegre edilmiş, hem geliştirilmiş bir asistan hem de gerçek bir kişiliğe sahip akıllı bir muhatap hizmet verecektir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Kaynak :

Bloomberg