Zendure'un son külçesi size maksimum para kazandıracak

Quern

New member
Zendure'un son külçesi size maksimum para kazandıracakZenki Hems ile donatılmış SolarFlow 2400 AC, Zendie IA'nın büyük enerji tasarrufu yapmanıza izin vermek için tasarlanmış yeni enerji yönetim sistemidir.

Bu günlerde yeşil enerji artıyor. Bunun hem çevresel refahın hem de tasarruflarınızı düşünen geleceğin çözümü olduğu söylenmelidir.

Güneş enerjisini temiz ve erişilebilir elektriğe dönüştüren yenilikçi cihazları sayesinde Zendeure, mümkün olduğunca çok tüketiciye yardımcı olmak için bu eğilimi demokratikleştirdi.

Sektör lideri, kendini tüketmeyi optimize etmek için tasarlanmış bir enerji depolama sistemi olan SolarFlow 2400 AC'yi ortaya çıkararak tekrar vurdu. İkincisi, devrimci AI'da bir yönetim sistemi olan yeni Zenki Hems ile donatılmıştır.

Zendure teklifinden yararlanıyorum

Tasarrufları Zendure ile kaydedin

SolarFlow 2400 AC Zende, enerji yönetimini geliştirmek için güneş panelleri ile donatılmış hane halklarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir enerji depolama sistemidir. Bunu yapmak için, bu cihaz yapay zeka tarafından yönlendirilen bir enerji yönetim sistemi olan Zenki Hems'e dayanmaktadır.

İkincisi, tüketim alışkanlıklarınız, 700'den fazla enerji tedarikçisinin zaman fiyatları ve hatta hava tahminleri gibi farklı kriterlere dayanarak konaklamanızın enerji yönetimini uyarlayacaktır.

Sürekli çıktı gücü 2400 W ve 10 saniye boyunca 3600 W'ya kadar olan bu cihaz sayesinde, eviniz elektrikte kendi kendine yeterli hale gelir. Gün boyunca geri kazanılan güneş enerjisi, konaklamanızın ihtiyaçlarını beslemenize izin verirken, kullanılmayan enerji bataryada saklanır ve geceleri yeniden kullanılır. Böylece %42'ye kadar para biriktirirsiniz.

Zendue 1

© Zendure

SolarFlow 2400 AC Zende'nin kurulumu ve kullanımı gerçekten basittir ve üçüncü taraf müdahalesi gerektirmez. Makineyi standart bir duvar çıkışına bağlamanız yeterlidir. Buna ek olarak, Zen+ OS mobil uygulaması, tüketiminizi ve enerji üretiminizi izlemenizi, aynı zamanda internet bağlantısı olmadan bile yük döngülerinin programlanmasını kontrol etmenizi sağlar.

Günler primleri vesilesiyle, 2880 WH ve 3CT akıllı sayaç ek AB3000X pil ile SolarFlow 2400 AC kiti, markanın resmi web sitesinde 1.619 Euro yerine 1.438 Euro olağanüstü fiyatla mevcuttur. Tasarrufta 181 Euro elde etmenizi sağlayan şey.

Solarflow 2400 AC'deki tekliften yararlanıyorum

Buna ek olarak, Zendure, AI, Zenki Hems'de de enerji yöneticisinin de artırılmış olan SolarFlow 800 Pro'yu da tanıttı. Üretici, cihazını enerji tüketimini ölçmeyi sağlayan bir elektrikli sayaç olan Smart Meter 3CT ile sunar. Bütün, 1.098 Euro yerine 959 Euro'da mevcuttur. Veya 139 Euro tasarruf.

Solarflow 800 Pro'daki tekliften yararlanıyorum

Son olarak, 1 Temmuz – 31 Ekim saat 23: 59'da Kod 6hpahze6 Bir markanın cihazının satın alınması için bir üründe % 8 indirim almanızı sağlar.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.

Zendure ile ortaklaşa